24. feb. 2009

Ektorp soffa


Halloys. Da jeg var på Ikea prøvde jeg å sitte i ektorp soffaen....... den var bare så god å sitte i. Har sett at det er noen av dere bloggere som har den soffaen.. Hvordan kombinerer dere den soffaen med små barn????? Blir den ikke fort flekkete??? eller får ikke barna lov til å sitte i den og har dere forbud mot godteri spising og mat spising i den ??? Bare lurer jeg. Kunne tenkt meg den selv , men med 3 barn så.... hmm.... har litt betenkligheter med det.

5 kommentarer:

  1. Hei Marianne!
    Så göy at du har begynt å blogge. Det blir spennede å se hvordan kjökkenet blir. Linda har også Lidingö kjökkenet, det er kjempefint!
    Jeg har noen venner som har Ektorp soffaen, den funker bra med barn. Men det er kanskje lurt å legge ett fint lappeteppe eller noe over den på dagene og ta det bort når småtrolla har sovnet, da varer den litt lenger:) Det som er så bra med ikea er at man kan kjöpe löse trekk til en billig penge.
    Lykke til med bloggingen, jeg linker deg på siden min så får du litt gratis reklame:)
    Stor klem nina

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. Vi har Ektorp, men satte den ned til leieboerne da vi ble foreldre. Nå har vi skinnsofa. Det er iallefall veldig praktisk. Men ikke like fint..

    Det er jo enkelt å ta av trekkene og vaske dem, men jeg syns det blir mye arbeid i forhold til bare å tørke av.. ;)

    SvarSlett
  4. Hei du!

    Jeg svarte deg ang bollene i det innlegget (fikk ikke kommentert her) - vet ikke hvem som selger de, men merket heter Bruka Design.

    Tapeten er fra Borås Tapeter, den heter Etage nr. 2157... Hvor du får tak i den vet jeg ikke, men tipper de fleste tapetbutikker kan skaffe. :)

    Nå er siste vegg ferdig og jeg er i gang med møbler - i morgen får jeg ny stue!! :D

    SvarSlett
  5. Jeg har to av den; en tre-seter og en to-seter. Har ikke barn da, men hund – og blir fort flekkete. Men de er jo avtagbare, så vi har kjøpt to trekk pr sofa, så når den ene er på vask er den andre ren. Det koster jo bare 800 kr for det hvite trekket til begge sofaene. Har hvite overkast til hverdagsbruk – så slipper vi å vaske så ofte.

    Jeg skal etterhvert kjøpe grå trekk til dem, bare de kommer for salg i Norge. De har dem på Ikea i sverige, men bare som bestillingsvare :(

    SvarSlett